Nyheder og info

20.04.2021
Som noget nyt, så starter LSP op med Kæphesteridning. Se mere her: http://lollands-sportsrideklub.dk/Kaephesteridning.html

22.03.2021
Generalforsamlingen bliver rykket online. Se mere her: http://lollands-sportsrideklub.dk/generalforsamling.html

01.03.2021
Indkaldelse til generalforsamling d. 25.03.2021. Se mere her: http://lollands-sportsrideklub.dk/generalforsamling.html

24.02.2021
Det er nok ikke gået nogens næse forbi at Hanne og Ole har valgt at sælge Halmtofte. En beslutning vi har fuld forståelse for, og som vi ønsker dem al held og lykke med, men samtidig en beslutning der betyder at et over 35 års gammelt samarbejde må ophøre.
Dette betyder store forandringer for LSP i fremtiden. LSP har heldigvis fået oprettet et godt nyt samarbejde med de nye ejere af Halmtofte, hvilket betyder at LSP fra d. 1/3 overtager driften af stalden. Det er et nyt og spændende projekt, som vi glæder os meget til i fremtiden.
Bag om dette projekt er en flok ildsjæle, som har lagt mange kræfter I at få dette til at lykkedes, og som har mange spændende projekter for fremtiden.
Fremover skal Halmtofte være et opstaldningssted, hvor vi har ansat en dygtig hestepasser, som skal tage sig af hestene.
Desuden har vi defineret en ny strategi for klubben:
- Vi vil være stedet for alle - både bredden og eliten.
- Vi vil være et opstaldningssted af høj standard.
- Vi vil være stedet der er samlingspunkt for ridning i Nakskov og omegn.
- Vi vil gerne have børn i gang med ridning.
- Vi vil holde nogle sjove og udviklende ridelejre om sommeren for børn og unge.
- Vi vil fortsætte med at være stedet hvor store stævner afholdes - i både spring og dressur
- Vi vil fortsætte med at være stedet hvor vi holder små aftenstævner, hvor der både hygges og konkurreres.
- Vi vil fortsætte med at være stedet hvor ryttere og familier glæder sig til at komme.
- Vi vil være stedet hvor heste og rytteres ve og vel er i fokus.
- Vi vil være stedet hvor sammenholdet og den gode atmosfære er i højsædet.
Vi håber at der er opbakning blandt vore medlemmer omkring dette projekt, som vi ser meget frem til.
Lige nu arbejder vi på at få stalden fyldt med nogle engagerede pensionærer, som vil være med til at løfte stedet til et nyt niveau. Desuden arbejder vi på at lave nogle forbedringer på stedet, som I formentlig vil høre mere om i den kommende tid.
Sidst men ikke mindst, så håber vi at se jer alle til vore stævner i år, hvor vi bl.a. igen i år er med til at afvikle 1. kvalifikation af Sydhavscuppen.
Vi har desuden været så heldige at vi i år skal være værter for distriktsmesterskaberne i Dressur for både pony og hest, hvor vi i samme weekend skal afholde individuelt og hold mesterskab. Det ser vi meget frem til, og vi håber at det bliver et brag af en weekend.
Vi glæder os!
På vegne af Bestyrelsen

29.03.2020
På grund af den nuværende situation i landet, så ser vi os desværre nødsaget til at aflyse vores aftenstævne D. 22. April. Tilmeldte ekvipager kan sende os en mail med deres oplysninger for at få deres penge retur. Al henvendelse skal ske på lollandssportsrideklub@hotmail.com
Vi håber på, at se jer alle til vores stævner i juni istedet

18.03.2020
Pga. Myndighedernes nye tiltag, lukker DRF ned for al indendørs aktivitet, og der er derfor kommet et påbud mod ridning i ridehus. Vi lukker derfor foreløbigt ridehuset til og med D. 30 marts.
Det er dog stadig muligt for medlemmer at benytte vores udendørsfaciliteter, såfremt man husker myndighedernes anbefalinger om at holde afstand til hinanden.
Vi håber på forståelse fra alle, så det forhåbentlig snart vil være muligt, at bruge alle vores faciliteter igen

05.1.2020
Indkaldelse til generalforsamlig d. 5.2.2020 Se mere her

17.1.2019
Hovslagsliste opdateret.

Ridehustider opdateret. Se de nye tider her.

Hvis du har nogle billeder du ønsker på hjemmesiden, send dem til mail lollandssportsrideklub@hotmail.com

30.12.2019

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLIG D 07.02.19. Se mere her

Stævnekalenderen opdateret. Klik her.

07.10.2018

Klubmesterskabet kommer til at foregå d 8-9.12.18 Dressur Lørdag, spring søndag.
Der afholdes Julefrokost d 8.12.18 - Mere info følger.
HUSK E-stævne med D-klasser i dressur d 6.11.18

06.08.2018

Sidste tilmelding til D- og C-Stævnet d 18-19/08 er d 8/8

15.04.2018:

Propositioner til E-stævne i spring 2.5.2018 kan ses her.

26.03.2018:

Nu kan foreløbige startlister til vores E-stævne 3. april ses her.

Hovslagsseddel
Opdateret hovslagsliste - husk at se, hvornår det er din tur til at skovle hovslag

Listen finder du her.